A Givova minőségi trikó vagy készlet minőségi nyomatokat is tartalmaz

Kategóriák
 
 
 
 
 

A Givova minőségi trikó vagy készlet minőségi nyomatokat is tartalmaz

A Givova minőségi mezek minőségi nyomatokat tartalmaznak

Minden egyes labdarúgó-klubnak és a csapat minden labdarúgójának kellőképpen képviselnie kell a csapatot. A labdarúgó mez vagy a nyomatok összessége nagyon profi lesz. 2016 márciusától a megvásárolt labdarúgó mezekre nyomtathat a www.givsport.sk címen. Maradj távol az ellenfelektől, nem csak a készségekkel, hanem a jobb, minőségi és professzionálisabb ruházattal is.

Szlovákiában sok cég létezik, melyek nyomtatással foglalkoznak. Legtöbbjük azonban tapasztalatlan és a minőségük gyenge. A mi felhasznált anyagainknak és a jobb gyártási technológiának köszönhetően a nyomtatási minőség jobb és továbtartó.

Nyomtatási technológia

A mezek és szettek a MasterFlex Premium vasalható transzferekkel - természetesen a piacon a legmagasabb minőségben - vasalva vannak. A technológiai szolgáltató még azt is garantálja, hogy a nyomtatás hosszabb ideig tart, mint a mez vagy a készlet. Azonban mi még tovább teszteltuk. 50 napigig mindenegyes nap a mezet kimostuk, és a nyomtatás minősége nem változott!

Mennyibe fog ez nekem kerülni?

A nyomtatás vagy készlet költsége nagyon egyedi, és nem lehet pontosan meghatározni. A mérettől, a színek számától, a nehézségektől, a mennyiségtől és más paraméterektől függ.

* A nyomtatásra használt termékeket nem lehet reklamálni vagy megváltosztatni (méretváltoztatás). •

Hogyan kell a nyomtatást megrendelni?

  • Rendeljen!

  • Rendeléskor megjegyzés mezőre írja le, hogy a nyomtatás is érdekel

  • Ideális, ha már van elképzelése, hogy milyen legyen a nyomtatás

  • Ha már készen áll a grafika, küldje el nekünk e-mailben: info@givsport.hu

  • Ha további részletekre van szüksége, kapcsolatba lépünk Önnel. Ha nincs szuksége konzultációra, akkor a nyomtatási számításokkal kapcsolatba lépünk Önnel

  • Ha nem elégedett az árral, nincs semmi gond. A mezeket nyomtatás nélkül is megvásárolhatja

  • Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk e-mailben: info@givsport.hu

  • Az utolsó lépés ezután egyszerű - új, kiváló minőségű mez / Givova szett viselése saját nevével a hátán. Nem egy nagyszerű érzés?

 

...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió